Назад на основной сайт

Antrenamente în grup

Descoperiți lumea antrenamentelor energice în grup în sala noastră de sport:

 1. Variație în sesiuni: Antrenorii noștri profesioniști oferă o gamă variată de clase, de la antrenamente funcționale și yoga până la aerobic și box. Puteți alege formatul și intensitatea potrivite pentru dvs.

 2. Grupuri mici: Apreciem abordarea individuală pentru fiecare client, astfel că sesiunile noastre în grup sunt organizate în grupuri mici. Acest lucru permite antrenorilor noștri să acorde atenție de calitate și să corecteze tehnica exercițiilor.

 3. Motivație și suport: Antrenați-vă alături de prieteni și colegi, susțineți-vă reciproc și atingeți obiective comune. Atmosfera noastră prietenoasă vă va ajuta să rămâneți motivați și să vă bucurați de antrenamente.

Alăturați-vă sesiunilor noastre în grup și simțiți fluxul de energie și inspirație de fiecare dată! Veți experimenta nu doar îmbunătățiri fizice, ci și întărirea spiritului comunității.

ABS/Stretching
ABS/Stretching

Antrenamentul ABS/Stretching este o sesiune complexă ce include exerciții destinate întăririi mușchilor din zona abdomenului (ABS) și elemente de întindere pentru îmbunătățirea flexibilității și relaxarea musculară.

Legs & Arms
Legs & Arms

тест буюканытест буюканы

ABS & BUTT
ABS & BUTT

ABS & BUTT - acesta este un antrenament axat pe lucrul cu mușchii abdomenului și feselor. Include exerciții menite să întărească și să sculpteze zona abdomenului și a feselor. Scopul acestui antrenament este să îmbunătățească aceste zone ale corpului.

Leg Sculpt & Butts
Leg Sculpt & Butts

Antrenamentul Leg Sculpt & Butts - este un program intensiv conceput pentru a forma și întări mușchii picioarelor și feselor. Include o varietate de exerciții precum genuflexiuni, lunges, ridicări de șolduri și altele, menite să dezvolte puterea și rezistența părții inferioare a corpului.

Cardio STEP
Cardio STEP

Cardio STEP - este un antrenament intensiv de cardio care implică utilizarea unei platforme de step pentru efectuarea unei varietăți de exerciții. În timpul acestui antrenament, participanții execută o serie de mișcări pe și de pe platformă.

Tabatta Hard
Tabatta Hard

Tabata Hard - este un format de antrenament bazat pe metoda Tabata, care implică intervale de lucru cu intensitate ridicată și perioade de odihnă foarte scurte. Această abordare necesită efort maxim în fiecare interval, de obicei timp de 20 de secunde, urmate de odihnă timp de 10 secunde.

Core
Core

Antrenamentul core este un complex de exerciții destinate întăririi și dezvoltării mușchilor centurii abdominale, incluzând mușchii abdomenului, spatelui inferior, șoldurilor și feselor. Aceste exerciții ajută la îmbunătățirea posturii, stabilității corpului și coordonării mișcărilor.

Stretching
Stretching

Stretching, sau întindere, reprezintă exerciții fizice destinate întinderii mușchilor și îmbunătățirii flexibilității corpului. Aceasta ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, reducerea tensiunii musculare și creșterea gamei de mișcare.

Fitball
Fitball

Fitball este o minge mare și elastică, folosită în exercițiile de fitness și recuperare fizică. Aceasta permite efectuarea unei game variate de exerciții pentru întărirea și tonifierea mușchilor, precum și pentru îmbunătățirea echilibrului și coordonării.

Total Body
Total Body

Total Body este un tip de antrenament care implică toate principalele grupuri musculare într-o singură sesiune. Include exerciții pentru partea superioară și inferioară a corpului, precum și pentru zona de bază și cardio.

Body Sculpt
Body Sculpt

Body Sculpt este un program de antrenament conceput pentru a modela și tonifia corpul, concentrându-se pe definirea musculaturii și reducerea grăsimii corporale. Include o varietate de exerciții de rezistență și utilizarea greutăților pentru a obține rezultate în sculptarea corpului.

Upper Body
Upper Body

Upper body se concentrează pe lucrul cu mușchii din partea superioară a corpului, inclusiv pieptul, umerii, spatele și brațele. Aceste antrenamente includ o varietate de exerciții concepute pentru a tonifia și întări aceste grupuri musculare, cum ar fi flotările, ridicările laterale.

Inter. training
Inter. training

"Inter. training" - antrenamentul intervalic, care implică alternarea perioadelor de exerciții intense cu perioade de odihnă sau activitate fizică redusă. Acest tip de antrenament permite îmbunătățirea eficientă a rezistenței cardiovasculare și arderea unui număr mai mare de calorii.

ABS
ABS

Antrenamentul ABS, cunoscut și sub numele de antrenament pentru abdomen, este un program de exerciții fizice care vizează tonifierea și sculptarea mușchilor abdomenului. Acesta include o varietate de exerciții concentrate pe această zonă a corpului, precum crunch-urile, leg raises.

Circuit
Circuit

Antrenamentul în circuit este o metodă de antrenament în care exercițiile pentru diferite grupe musculare sunt efectuate într-o succesiune fără pauză, de obicei, timp de un anumit interval de timp sau pentru un număr specific de repetări.

Crossfit
Crossfit

Crossfit este un program de antrenament care îmbină elemente de forță, rezistență, agilitate și putere, cu accent pe varietate și intensitate. Acesta utilizează o gamă largă de exerciții funcționale, cum ar fi ridicările de greutăți, săriturile, tracțiunile și altele.

Pilates
Pilates

Pilates este o formă de exercițiu care se concentrează pe dezvoltarea forței, flexibilității, coordonării și controlului motor al corpului, în special a mușchilor centurii abdominale, spatelui și pelvisului.

Mix Fit
Mix Fit

Mix Fit este un program inovator de fitness care combină elemente din diferite tipuri de antrenamente, precum cardio, exerciții de forță și dans. Această conceptie dinamică de antrenament are ca scop să ofere diversitate, motivație și rezultate în cadrul unei singure sesiuni.

Functional
Functional

Antrenamentul funcțional este un tip de exercițiu care se concentrează pe mișcările și activitățile care au utilitate practică în viața de zi cu zi. Aceasta implică lucrul cu diverse grupuri musculare simultan, îmbunătățind astfel forța, rezistența și coordonarea corpului.

Functional Step
Functional Step

Functional Step este un tip de antrenament care îmbină elementele exercițiilor funcționale cu utilizarea platformei de step. Acest abordare a antrenamentului ajută la îmbunătățirea rezistenței, a puterii și a coordonării, precum și la dezvoltarea mișcărilor funcționale.

Brazilian Butts
Brazilian Butts

Brazilian Butts este un termen care se referă la exercițiile și tehnicile utilizate pentru a obține și întări mușchii fesieri, fiind asociat cu aspectul tonifiat și conturat al posteriorului. Aceste exerciții pot include variante de ridicări ale feselor, fandări.

Абонементы

12 LUNI NELIMITAT
Sala de forță
 • TOATE FILIALELE
 • 12 luni
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 3900 lei
3 LUNI NELIMITAT
Sala de forță
 • TOATE FILIALELE
 • 3 luni
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 1300 lei
1 LUNĂ NELIMITAT
Sala de forță
 • TOATE FILIALELE
 • 1 lună
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 500 lei
ECO-ABONAMENT
Sala de forță
 • Acces într-o filială
 • 1 lună
 • Lu-Vi:  07:00 - 16:00,
    21:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 400 lei
1 LUNĂ NELIMITAT
Antrenamente în grup

1 lună antrenamente în grup

Preț: 480 lei
1 LUNĂ ALL INCLUSIVE
Antrenamente în grup

1 lună antrnamente în grup + sala nelimitat

 

Preț: 550 lei
ANTRENOR PERSONAL
Antrenor Personal
 • 1 ședință
Preț: 200 lei
ANTRENOR PERSONAL
Antrenor Personal
 • 10 ședințe
Preț: 1500 lei
1 ȘEDINȚĂ
Grup/Forță
 • Acces într-o filială
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 80 lei