Despre noi

BIGSPORT a început ca un magazin specializat în suplimente nutritive pentru sportivi. Cu pasiunea noastră pentru sănătate și fitness, am căutat mereu să oferim produse de cea mai înaltă calitate și să încurajăm o viață activă.

Cu timpul, am simțit nevoia de a oferi mai mult decât produse - am dorit să creăm un spațiu unde oamenii să se poată antrena și să-și atingă obiectivele fitness. Astfel, acum 7 ani, am deschis primul nostru club de fitness în sectorul Buiucani. De atunci, ne-am extins constant, deschizând noi săli de sport aproape în fiecare an.

Ne mândrim că suntem o comunitate în creștere, unde membrii noștri găsesc inspirație, susținere și resurse pentru a-și transforma visurile de fitness în realitate.La BIGSPORT, ne dedicăm să oferim servicii excelente și un mediu prietenos pentru toți cei pasionați de fitness. Fie că sunteți un începător curios sau un atlet experimentat, suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți potențialul maxim și să vă bucurați de o viață sănătoasă și activă.

  • 5000+ clienți!
  • 45+ antrenori
  • 8+ ani de experiența

Serviciile noastre