Назад на основной сайт

Antrenamente în grup

Descoperiți lumea antrenamentelor energice în grup în sala noastră de sport:

 1. Variație în sesiuni: Antrenorii noștri profesioniști oferă o gamă variată de clase, de la antrenamente funcționale și yoga până la aerobic și box. Puteți alege formatul și intensitatea potrivite pentru dvs.

 2. Grupuri mici: Apreciem abordarea individuală pentru fiecare client, astfel că sesiunile noastre în grup sunt organizate în grupuri mici. Acest lucru permite antrenorilor noștri să acorde atenție de calitate și să corecteze tehnica exercițiilor.

 3. Motivație și suport: Antrenați-vă alături de prieteni și colegi, susțineți-vă reciproc și atingeți obiective comune. Atmosfera noastră prietenoasă vă va ajuta să rămâneți motivați și să vă bucurați de antrenamente.

Alăturați-vă sesiunilor noastre în grup și simțiți fluxul de energie și inspirație de fiecare dată! Veți experimenta nu doar îmbunătățiri fizice, ci și întărirea spiritului comunității.

ABS/Stretching
ABS/Stretching

Antrenamentul ABS/Stretching este o sesiune complexă ce include exerciții destinate întăririi mușchilor din zona abdomenului (ABS) și elemente de întindere pentru îmbunătățirea flexibilității și relaxarea musculară.

ABS & Booty Boost
ABS & Booty Boost

ABS & Booty Boost - acesta este un antrenament axat pe lucrul cu mușchii abdomenului și feselor. Include exerciții menite să întărească și să sculpteze zona abdomenului și a feselor. Scopul acestui antrenament este să îmbunătățească aceste zone ale corpului.

Pyramid & Stretching
Pyramid & Stretching

Pyramid & Stretching este o sesiune de antrenament în grup care combină elemente de întărire și întindere a mușchilor.

Pyramyd & ABS
Pyramyd & ABS

Pyramyd & ABS este o sesiune de antrenament în grup care combină elemente de cardio și întărire a mușchilor abdomenului. Participanții efectuează serii de exerciții, crescând intensitatea și volumul pe măsură ce progresează prin "piramidă".

Tabatta
Tabatta

Tabata - este un format de antrenament bazat pe metoda Tabata, care implică intervale de lucru cu intensitate ridicată și perioade de odihnă foarte scurte. Această abordare necesită efort maxim în fiecare interval, de obicei timp de 20 de secunde, urmate de odihnă timp de 10 secunde.

Legs & Butts
Legs & Butts

Legs & Butts este o sesiune de antrenament în grup axată pe întărirea și modelarea mușchilor părții inferioare a corpului, inclusiv coapsele și fesele.

ABS/Stretching
ABS/Stretching

Stretching, sau întindere, reprezintă exerciții fizice destinate întinderii mușchilor și îmbunătățirii flexibilității corpului. Aceasta ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, reducerea tensiunii musculare și creșterea gamei de mișcare.

Fitball
Fitball

Fitball este o minge mare și elastică, folosită în exercițiile de fitness și recuperare fizică. Aceasta permite efectuarea unei game variate de exerciții pentru întărirea și tonifierea mușchilor, precum și pentru îmbunătățirea echilibrului și coordonării.

Total Body
Total Body

Total Body este un tip de antrenament care implică toate principalele grupuri musculare într-o singură sesiune. Include exerciții pentru partea superioară și inferioară a corpului, precum și pentru zona de bază și cardio.

Body Pump
Body Pump

Body Pump este o sesiune de antrenament în grup, bazată pe utilizarea barei și a unui număr mare de repetiții, pentru a îmbunătăți forța și rezistența musculară.

Upper Body
Upper Body

Upper body se concentrează pe lucrul cu mușchii din partea superioară a corpului, inclusiv pieptul, umerii, spatele și brațele. Aceste antrenamente includ o varietate de exerciții concepute pentru a tonifia și întări aceste grupuri musculare, cum ar fi flotările, ridicările laterale.

Inter. training
Inter. training

"Inter. training" - antrenamentul intervalic, care implică alternarea perioadelor de exerciții intense cu perioade de odihnă sau activitate fizică redusă. Acest tip de antrenament permite îmbunătățirea eficientă a rezistenței cardiovasculare și arderea unui număr mai mare de calorii.

Body Training
Body Training

În antrenamentele de la Body Training vei găsi o varietate de exerciții care contribuie la întărirea mușchilor și îmbunătățirea rezistenței. Instruitorii profesioniști te vor ajuta să îți atingi obiectivele de fitness, iar atmosfera prietenoasă din club creează un mediu plăcut pentru antrenamente.

Circuit
Circuit

Antrenamentul în circuit este o metodă de antrenament în care exercițiile pentru diferite grupe musculare sunt efectuate într-o succesiune fără pauză, de obicei, timp de un anumit interval de timp sau pentru un număr specific de repetări.

Fitball & Stretching
Fitball & Stretching

Fitball & Stretching este o sesiune de antrenament în grup care combină exerciții pe mingea de fitness și elemente de întindere pentru a îmbunătăți flexibilitatea, puterea și echilibrul.

Pilates
Pilates

Pilates este o formă de exercițiu care se concentrează pe dezvoltarea forței, flexibilității, coordonării și controlului motor al corpului, în special a mușchilor centurii abdominale, spatelui și pelvisului.

Balance Pods Stretching
Balance Pods Stretching

Balance Pods Stretching este o sesiune de antrenament în grup care combină elemente de întindere și utilizarea balance pods (perne de echilibru) pentru a îmbunătăți flexibilitatea și coordonarea.

Functional
Functional

Antrenamentul funcțional este un tip de exercițiu care se concentrează pe mișcările și activitățile care au utilitate practică în viața de zi cu zi. Aceasta implică lucrul cu diverse grupuri musculare simultan, îmbunătățind astfel forța, rezistența și coordonarea corpului.

Interval
Interval

Antrenamentul "Interval" este un program de grup bazat pe metoda antrenamentelor intervale, care implică alternarea exercițiilor de mare intensitate cu perioade de odihnă.

Leg Training
Leg Training

Antrenamentul pentru picioare este o sesiune de antrenament în grup axată pe întărirea și dezvoltarea mușchilor partea inferioară a corpului, inclusiv coapsele, fesele, mușchii gambei și zona genunchilor.

Balance Pods Workout
Balance Pods Workout

Balance Pods Workout - este o sesiune de antrenament în grup care implică utilizarea unor echipamente speciale, numite balance pods sau perne de echilibru, pentru a îmbunătăți coordonarea, echilibrul și forța.

Metabolic
Metabolic

Metabolic - este o sesiune de antrenament în grup concentrată pe creșterea metabolismului și arderea caloriilor.

Yoga
Yoga

Yoga - este o sesiune de antrenament în grup bazată pe practici antice, care vizează armonia corpului, minții și sufletului. Participanții efectuează în mod obișnuit diverse poziții, exerciții de respirație și meditație, ceea ce contribuie la îmbunătățirea flexibilității, puterii și armoniei interio

Super Pump
Super Pump

Antrenamentele Super Pump contribuie la creșterea forței, rezistenței și volumului muscular, ceea ce le face populare printre cei care caută rezultate în întărirea corpului.

Абонементы

12 LUNI NELIMITAT
Sala de forță
 • TOATE FILIALELE
 • 12 luni
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 3900 lei
3 LUNI NELIMITAT
Sala de forță
 • TOATE FILIALELE
 • 3 luni
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 1300 lei
1 LUNĂ NELIMITAT
Sala de forță
 • TOATE FILIALELE
 • 1 lună
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 500 lei
ECO-ABONAMENT
Sala de forță
 • Acces într-o filială
 • 1 lună
 • Lu-Vi:  07:00 - 16:00,
    21:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 400 lei
1 LUNĂ NELIMITAT
Antrenamente în grup

1 lună antrenamente în grup

Preț: 480 lei
1 LUNĂ ALL INCLUSIVE
Antrenamente în grup

1 lună antrnamente în grup + sala nelimitat

 

Preț: 550 lei
ANTRENOR PERSONAL
Antrenor Personal
 • 1 ședință
Preț: 200 lei
ANTRENOR PERSONAL
Antrenor Personal
 • 10 ședințe
Preț: 1500 lei
1 ȘEDINȚĂ
Grup/Forță
 • Acces într-o filială
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 80 lei