Назад на основной сайт

Шахматы

ШахматыШахматы Шахматы

Burn HIIT
Burn HIIT

Antrenamentele Burn HIIT sunt potrivite pentru diferite niveluri de pregătire, iar caracterul lor dinamic le face populare printre cei care caută o modalitate eficientă și energică de a face exerciții fizice.

ABS & BUTT
ABS & BUTT

ABS & BUTT - acesta este un antrenament axat pe lucrul cu mușchii abdomenului și feselor. Include exerciții menite să întărească și să sculpteze zona abdomenului și a feselor. Scopul acestui antrenament este să îmbunătățească aceste zone ale corpului.

STEP
STEP

STEP - este un antrenament intensiv de cardio care implică utilizarea unei platforme de step pentru efectuarea unei varietăți de exerciții. În timpul acestui antrenament, participanții execută o serie de mișcări pe și de pe platformă.

Tabatta
Tabatta

Tabatta - este un format de antrenament bazat pe metoda Tabatta, care implică intervale de lucru cu intensitate ridicată și perioade de odihnă foarte scurte. Această abordare necesită efort maxim în fiecare interval, de obicei timp de 20 de secunde, urmate de odihnă timp de 10 secunde.

Stretching
Stretching

Stretching, sau întindere, reprezintă exerciții fizice destinate întinderii mușchilor și îmbunătățirii flexibilității corpului. Aceasta ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, reducerea tensiunii musculare și creșterea gamei de mișcare.

Total Body
Total Body

Total Body este un tip de antrenament care implică toate principalele grupuri musculare într-o singură sesiune. Include exerciții pentru partea superioară și inferioară a corpului, precum și pentru zona de bază și cardio.

Body Sculpt
Body Sculpt

Body Sculpt este un program de antrenament conceput pentru a modela și tonifia corpul, concentrându-se pe definirea musculaturii și reducerea grăsimii corporale. Include o varietate de exerciții de rezistență și utilizarea greutăților pentru a obține rezultate în sculptarea corpului.

Upper Body
Upper Body

Upper body se concentrează pe lucrul cu mușchii din partea superioară a corpului, inclusiv pieptul, umerii, spatele și brațele. Aceste antrenamente includ o varietate de exerciții concepute pentru a tonifia și întări aceste grupuri musculare, cum ar fi flotările, ridicările laterale.

Inter. training
Inter. training

"Inter. training" - antrenamentul intervalic, care implică alternarea perioadelor de exerciții intense cu perioade de odihnă sau activitate fizică redusă. Acest tip de antrenament permite îmbunătățirea eficientă a rezistenței cardiovasculare și arderea unui număr mai mare de calorii.

Circuit
Circuit

Antrenamentul în circuit este o metodă de antrenament în care exercițiile pentru diferite grupe musculare sunt efectuate într-o succesiune fără pauză, de obicei, timp de un anumit interval de timp sau pentru un număr specific de repetări.

90/60/90
90/60/90

Antrenamentul "90/60/90" este un program de grup conceput pentru a forma o figură subțire și tonifiată. Include serii de exerciții menite să lucreze zona abdomenului, feselor și coapselor, pentru a obține proporțiile ideale de 90/60/90.

Pilates
Pilates

Pilates este o formă de exercițiu care se concentrează pe dezvoltarea forței, flexibilității, coordonării și controlului motor al corpului, în special a mușchilor centurii abdominale, spatelui și pelvisului.

Mix Fit
Mix Fit

Mix Fit este un program inovator de fitness care combină elemente din diferite tipuri de antrenamente, precum cardio, exerciții de forță și dans. Această conceptie dinamică de antrenament are ca scop să ofere diversitate, motivație și rezultate în cadrul unei singure sesiuni.

Metabolic
Metabolic

Metabolic - este o sesiune de antrenament în grup concentrată pe creșterea metabolismului și arderea caloriilor.

ABS & Butts
ABS & Butts

ABS & Butts - este un program intensiv conceput pentru a forma și întări mușchii picioarelor și feselor. Include o varietate de exerciții precum genuflexiuni, lunges, ridicări de șolduri și altele.

Butt Lift
Butt Lift

Butt Lift - este o sesiune de antrenament în grup, concentrată pe exerciții menite să întărească și să ridice mușchii fesieri.

ABT
ABT

Antrenamentul ABT (Abdomen, Fese, Coapse) este o sesiune de grup care vizează întărirea și modelarea mușchilor abdomenului, feselor și coapselor.

Mind Body
Mind Body

Antrenamentul "Mind Body" este o sesiune de grup orientată către sincronizarea corpului și minții prin practici precum yoga, tai chi, pilates sau alte metode meditative.

Абонементы

12 LUNI NELIMITAT
Sala de forță
 • TOATE FILIALELE
 • 12 luni
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 3900 lei
3 LUNI NELIMITAT
Sala de forță
 • TOATE FILIALELE
 • 3 luni
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 1300 lei
1 LUNĂ NELIMITAT
Sala de forță
 • TOATE FILIALELE
 • 1 lună
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 500 lei
ECO-ABONAMENT
Sala de forță
 • Acces într-o filială
 • 1 lună
 • Lu-Vi:  07:00 - 16:00,
    21:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 400 lei
1 LUNĂ NELIMITAT
Antrenamente în grup

1 lună antrenamente în grup

Preț: 480 lei
1 LUNĂ ALL INCLUSIVE
Antrenamente în grup

1 lună antrnamente în grup + sala nelimitat

 

Preț: 550 lei
ANTRENOR PERSONAL
Antrenor Personal
 • 1 ședință
Preț: 200 lei
ANTRENOR PERSONAL
Antrenor Personal
 • 10 ședințe
Preț: 1500 lei
1 ȘEDINȚĂ
Grup/Forță
 • Acces într-o filială
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 80 lei