Recuperarea rapidă a mușchilor? Ușor de făcut!

Aflați strategiile și metodele eficiente pentru recuperarea rapidă a mușchilor după antrenamente. Obțineți sfaturi despre optimizarea alimentației, odihnei și exercițiilor pentru a vă recupera în mod maxim și a vă atinge obiectivele sportive. Recuperarea mușchilor este un aspect cheie al îngrijirii corpului și realizării rezultatelor maxime în antrenamente.

OLIMP COLLAGEN BAR CHOCOLATE 44G

 • Gustos și funcțional pentru gustare
 • 5 g de colagen din pește
 • Biotină și vitamina C
 • Conținut ridicat de fibre
 • Nivel scăzut de zahăr

Baton proteic (19% proteină), cu zahăr și îndulcitor, cu adăugare de colagen din pește și vitamine C, D, A, biotină, mangan. Cu gust de ciocolată, cu crustă crocantă (3%) și acoperit cu ciocolată (25%). Nivel scăzut de zahăr. Conținut ridicat de fibre.

Olimp Collagen® Bar cu colagen din pește de înaltă calitate - ECOllagen®.

Batonul de colagen Olimp - un produs cu o compoziție unică de ingrediente:

5000 mg de colagen din pește ECOllagen®

Vitamina C - susține formarea normală a colagenului

Biotină - ajută la menținerea sănătății pielii

Vitamina D - contribuie la menținerea funcționării normale a oaselor și mușchilor

Mangan - protecția celulelor împotriva stresului oxidativ

I'M VEGGIE PROTEIN BAR 50G

O porție de proteină vegetală de înaltă calitate. Fără adaosuri de origine animală. Doar 178 de calorii! Achiziționați batonul proteic I'm Veggie! La serviciu, înainte sau după antrenament, în călătorie, pe drum - oriunde simțiți foamea sau pofta de ceva dulce.

 • Baton proteic cu conținut ridicat de proteină - 11 g de proteină per porție (baton 50 g),
 • Susține creșterea și menținerea masei musculare,
 • Produsul este potrivit pentru vegani și vegetarieni - nu conține produse de origine animală,
 • Acesta are doar 178 de calorii!

Protein Brownie Chocolate Chip, 75 Gr

Browniul proteic este pregătit din pulbere de cacao delicioasă și copt cu fulgi de ciocolată. Are cu 75% mai puțin zahăr decât produsele similare din supermarket. Puteți savura browniul după prânz și nu va afecta rezultatele pe care le-ați obținut cu greu în sală.

 • Un brownie conține 23 g de proteină
 • Cu 75% mai puțin zahăr!
 • Contribuie la recuperarea după antrenamente
 • Perfect pentru a fi mâncat în mișcare
 1. Browniul proteic conține cu 75% mai puțin zahăr decât produsele similare din supermarketuri.
 2. Carbohidrații contribuie la refacerea funcționării normale a mușchilor (contracția lor) după eforturi fizice intense și/sau prelungite, care duc la oboseală musculară și scăderea stocurilor de glicogen în mușchii scheletici. Acest efect benefic se obține prin absorbția carbohidraților din toate sursele cu o consumație totală de 4 g/kg masă corporală în primele 4 ore și nu mai târziu de 6 ore după eforturile fizice intense și/sau prelungite, care duc la oboseală musculară și scăderea stocurilor de glicogen în mușchii scheletici.
 3. Proteina contribuie la acumularea și menținerea masei musculare.

Matrix Pro 32

Consumul zilnic recomandat: 1 baton pe zi ca înlocuitor de masă într-o dietă cu restricție calorică pentru menținerea greutății după pierderea în greutate. Consumați cu o cantitate mare de apă. Nu este potrivit pentru diabetici. Produsul este util pentru consumul numai în scopul desemnat ca parte a unei diete cu restricție calorică, și alte alimente trebuie să facă parte necesară a unei astfel de diete. Păstrați într-un loc inaccesibil copiilor. Se recomandă o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Avertisment: Consumați o cantitate adecvată de lichide pe parcursul zilei. Consumul excesiv poate duce la efecte laxative.

Informații despre alergeni: Produsul poate conține urme de ouă, nuci, arahide, semințe de susan.

❗️  Pentru alte batoane proteice, accesați AICI.