Назад на основной сайт

Antrenor Personal

Realizați-vă ambițiile în fitness cu ajutorul antrenorilor noștri personali în sala de sport:

 1. Abordare personalizată: Antrenorii noștri vor dezvolta un program unic, adaptat obiectivelor, stării fizice și preferințelor. Luăm în considerare cerințele dumneavoastră pentru a obține rezultate cât mai eficiente.

 2. Suport constant: Beneficiați de atenție personalizată și motivație din partea antrenorului nostru pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră în fitness. Nu doar vă vom ajuta cu tehnica exercițiilor, ci vă vom oferi și recomandări privind nutriția și stilul de viață.

 3. Obțineți rezultate pe termen lung: Cu antrenorul nostru personal, veți putea nu doar să vă atingeți obiectivele actuale, ci și să dezvoltați o strategie pentru succesul pe termen lung. Vă vom susține în drumul către îmbunătățirea sănătății și bunăstării generale.

Alăturați-vă nouă astăzi și începeți călătoria către un stil de viață sănătos sub îndrumarea antrenorului nostru personal profesionist.

ABS & Arms
ABS & Arms

ABS & Arms - este o sesiune de antrenament în grup concentrată pe întărirea mușchilor abdominali și ai brațelor. Participanții efectuează serii de exerciții menite să lucreze atât partea superioară a corpului, cât și abdomenul, incluzând flotările, ridicările.

Leg & Butts
Leg & Butts

Antrenamentul Leg & Butts - este un program intensiv conceput pentru a forma și întări mușchii picioarelor și feselor. Include o varietate de exerciții precum genuflexiuni, lunges, ridicări de șolduri și altele, menite să dezvolte puterea și rezistența părții inferioare a corpului.

STEP
STEP

STEP - este un antrenament intensiv de cardio care implică utilizarea unei platforme de step pentru efectuarea unei varietăți de exerciții. În timpul acestui antrenament, participanții execută o serie de mișcări pe și de pe platformă.

Tabatta
Tabatta

Tabatta - este un format de antrenament bazat pe metoda Tabatta, care implică intervale de lucru cu intensitate ridicată și perioade de odihnă foarte scurte. Această abordare necesită efort maxim în fiecare interval, de obicei timp de 20 de secunde, urmate de odihnă timp de 10 secunde.

Core training
Core training

Antrenamentul core este un complex de exerciții destinate întăririi și dezvoltării mușchilor centurii abdominale, incluzând mușchii abdomenului, spatelui inferior, șoldurilor și feselor. Aceste exerciții ajută la îmbunătățirea posturii, stabilității corpului și coordonării mișcărilor.

Stretching
Stretching

Stretching, sau întindere, reprezintă exerciții fizice destinate întinderii mușchilor și îmbunătățirii flexibilității corpului. Aceasta ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, reducerea tensiunii musculare și creșterea gamei de mișcare.

ABS & Fitball
ABS & Fitball

ABS & Fitball este o sesiune de antrenament în grup care combină exerciții pentru abdomen și utilizarea mingii de fitness pentru a intensifica efectul.

Total Body
Total Body

Total Body este un tip de antrenament care implică toate principalele grupuri musculare într-o singură sesiune. Include exerciții pentru partea superioară și inferioară a corpului, precum și pentru zona de bază și cardio.

Body Balance
Body Balance

Body Balance este o sesiune de antrenament în grup care combină elemente de yoga, tai chi și pilates pentru a atinge armonia între corp și spirit.

Upper Body
Upper Body

Upper body se concentrează pe lucrul cu mușchii din partea superioară a corpului, inclusiv pieptul, umerii, spatele și brațele. Aceste antrenamente includ o varietate de exerciții concepute pentru a tonifia și întări aceste grupuri musculare, cum ar fi flotările, ridicările laterale.

Inter. training
Inter. training

"Inter. training" - antrenamentul intervalic, care implică alternarea perioadelor de exerciții intense cu perioade de odihnă sau activitate fizică redusă. Acest tip de antrenament permite îmbunătățirea eficientă a rezistenței cardiovasculare și arderea unui număr mai mare de calorii.

ABS
ABS

Antrenamentul ABS, cunoscut și sub numele de antrenament pentru abdomen, este un program de exerciții fizice care vizează tonifierea și sculptarea mușchilor abdomenului. Acesta include o varietate de exerciții concentrate pe această zonă a corpului, precum crunch-urile, leg raises.

Circuit
Circuit

Antrenamentul în circuit este o metodă de antrenament în care exercițiile pentru diferite grupe musculare sunt efectuate într-o succesiune fără pauză, de obicei, timp de un anumit interval de timp sau pentru un număr specific de repetări.

Str. & Pilates
Str. & Pilates

Această combinație ajută la dezvoltarea forței, rezistenței și flexibilității, ceea ce face antrenamentele Str. & Pilates populare printre cei care își doresc întărirea echilibrată a corpului și îmbunătățirea formei generale.

Pilates
Pilates

Pilates este o formă de exercițiu care se concentrează pe dezvoltarea forței, flexibilității, coordonării și controlului motor al corpului, în special a mușchilor centurii abdominale, spatelui și pelvisului.

Core training
Core training

Mix Fit este un program inovator de fitness care combină elemente din diferite tipuri de antrenamente, precum cardio, exerciții de forță și dans. Această conceptie dinamică de antrenament are ca scop să ofere diversitate, motivație și rezultate în cadrul unei singure sesiuni.

Power Step
Power Step

Antrenamentele Power Step sunt potrivite pentru toate nivelurile de pregătire, iar caracterul lor dinamic le face populare printre cei care caută o modalitate eficientă și distractivă de a-și menține forma fizică.

Body Pump
Body Pump

Body Pump este o sesiune de antrenament în grup, bazată pe utilizarea barei și a unui număr mare de repetiții, pentru a îmbunătăți forța și rezistența musculară.

Leg Training
Leg Training

Antrenamentul pentru picioare este o sesiune de antrenament în grup axată pe întărirea și dezvoltarea mușchilor partea inferioară a corpului, inclusiv coapsele, fesele, mușchii gambei și zona genunchilor.

Fitball & Stretching
Fitball & Stretching

Fitball & Stretching este o sesiune de antrenament în grup care combină exerciții pe mingea de fitness și elemente de întindere pentru a îmbunătăți flexibilitatea, puterea și echilibrul.

Абонементы

12 LUNI NELIMITAT
Sala de forță
 • TOATE FILIALELE
 • 12 luni
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 3900 lei
3 LUNI NELIMITAT
Sala de forță
 • TOATE FILIALELE
 • 3 luni
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 1300 lei
1 LUNĂ NELIMITAT
Sala de forță
 • TOATE FILIALELE
 • 1 lună
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 500 lei
ECO-ABONAMENT
Sala de forță
 • Acces într-o filială
 • 1 lună
 • Lu-Vi:  07:00 - 16:00,
    21:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 400 lei
1 LUNĂ NELIMITAT
Antrenamente în grup

1 lună antrenamente în grup

Preț: 480 lei
1 LUNĂ ALL INCLUSIVE
Antrenamente în grup

1 lună antrnamente în grup + sala nelimitat

 

Preț: 550 lei
ANTRENOR PERSONAL
Antrenor Personal
 • 1 ședință
Preț: 200 lei
ANTRENOR PERSONAL
Antrenor Personal
 • 10 ședințe
Preț: 1500 lei
1 ȘEDINȚĂ
Grup/Forță
 • Acces într-o filială
 • Lu-Vi: 07:00 - 23:00
 • Sb-Du: 09:00 - 20:00
Preț: 80 lei