Despre noi


BIGSPORTGYM POȘTA VECHE 
A treia sală sportivă a clubului BIGSPORTGYM!

Big Sport Gym Poșta Veche este primul club de fitness al rețelei Big Sport Gym. Este un loc ideal pentru cei cărora le pasă de sănătatea lor. Indiferent cine sunteți - un începător sau un atlet profesionist, puteți găsi întotdeauna ceva pe placul dvs. în cluburile noastre de fitness.

 Ești o tânără mamă care dorește să-și întoarcă forma? Un atlet care se pregătește pentru un maraton? Un angajat de birou care dorește să aibă o figură frumoasă și sportivă? Alătură-te rândurilor clienților noștri, deoarece clubul de fitness Big Sport Gym nu este doar o sală de sport. Acesta este un loc în care nu numai că îți poți îmbunătăți sănătatea, dar și poți obține o mulțime de emoții pozitive.

Suprafața totală a clubului de1000 m². Big Sport Gym Poșta Veche se află pe strada: str.Socoleni,7, unde puteți ajunge cu transportul public din orice colt al orașului . Clubul oferă și parcare, unde întotdeauna ve-ți găsi un loc pentru automobilul dvs.

În ciuda calității înalte a echipamentelor și a serviciilor, avem prețuri foarte plăcute! Deseori susținem promoții interesante și bucurăm clienții cu noutăți în industria fitnessului.

Nu ne-ai vizitat încă? Te așteptăm cu nerăbdare!Informații la nr.:+373 78 478 758

Big Sport Gym Poșta Veche:  str.Socoleni,7

Email: Bigsport.md@gmail.com

FACEBOOK

INSTAGRAM

Big Sport Gym Poșta Veche - oferă clienților săi o gamă largă de servicii. Aici puteți practica sportul și obține rezultatele cu echipamente premium și o echipă puternică de antrenori.

 Big Sport Gym Poșta Veche

Noi vă oferim:

1. Sala de sport, care este împărțită în mai multe zone separate.

2. Diferite antrenamente în grup

3. Instruire individuală de la antrenori calificați

4. Bar sportiv unde vă puteți răsfăța cu cocktailuri sănătoase înainte sau după antrenament.

5. Tenis de masă


Dați un clic pe imagine și aflați prețul!